Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Мій татусь – найкращий в світі
День Батька в бібліотеці.

Нещодавно працівники відділу періодики Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва спільно з Хмельницьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Управлінням праці і соціального захисту населення провели для студентів Хмельницької гуманітарно - педагогічної академії та Університету розвитку людини «Україна» святкову програму до Дня батька – «Мій татусь – найкращий в світі ».

День батька — щорічне свято, що відзначається в багатьох країнах світу. А його засновницею вважається американка місіс Додд, яка запровадила святкування Дня батька у 1910 році.

В Україні День батька - свято молоде, отримало путівку в життя 18 вересня 2009 року і з того часу відзначається в третю неділю вересня. Відзначаючи День батька сьогодні ми виказуємо своє особливе шанування загальнолюдським сімейним цінностям. Батько – людина особлива. Він – друг, порадник, помічник, вчитель, захисник, дорога і рідна людина.

На цьогорічне свято до бібліотеки були запрошені військовослужбовці, учасники АТО - ООС, викладачі Хмельницької Національної академії прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, працівники Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації : Шрубковський Володимир, батько 2-х дітей; Брошко Андрій, батько 2-х дітей; Старцун Дмитро, батько 3- х дітей; Журавель Віталій, батько 3-х дітей; Солтик Вадим, батько 3-х дітей.

Голови сімейств розповіли історію своїх родин, поділилися секретами виховання та «рецептами » щасливих родинних стосунків, які допомагають підтримувати сімейне вогнище у різних життєвих моментах.

Вітань і подарунків в цей день було багато. Татусів привітали працівники бібліотеки, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління праці та соціального захисту, студенти Хмельницької гуманітарно – педагогічної академії, Університету розвитку людини «Україна», студенти Хмельницького музичного коледжу.

Для читачів бібліотеки була організована книжкова виставка «В іменні гордім - Батьківщина – слово Батько – слово корінне.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона