Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 3
НайгіршеНайкраще 

Виставка юної художниці в бібліотеці

25 вересня у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва відбулася презентація першої персональної виставки 13-річної художниці Вікторії Сис під назвою «У просторі думок».

Експозиція нараховує понад 30 робіт, виконаних в різних техніках: акварель, графіка, декоративний розпис, батик. Роботи авторки створені протягом останніх п’яти років та показують різні етапи становлення та зростання юної художниці.

Вікторія є ученицею Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» та стипендіаткою Хмельницької міської ради 2019 року. Натхненником Вікторії стала її викладач Галина Олійник, яка допомогла розкрити художній талант та творчі можливості юної художниці, що намагається втілити в своїх роботах почуття, фантазії, любов до мистецтва, жагу пізнання та щире бажання усвідомлення навколишнього світу. Юна хмельничанка каже, що її любов до малювання проявилася ще в дитинстві. «Пам’ятаю, я постійно любила малювати. Починала з малого – не дуже складних образів. Ескіз, потім штрих за штрихом. Коли зрозуміла, що почало виходити – взялася за більш серйозні роботи. Ідеї своїх картин зустрічаю повсюди – у своїй сім’ї, у своєму місті та в своїй державі. Люблю змальовувати події з почутої пісні або прочитаної книги», - розповіла Вікторія Сис.

Привітати юну художницю з відкриттям першої персональної виставки прийшли її рідні, друзі та знайомі. Окрім перегляду картин Вікторії , присутні мали можливість послухати виступи учнів музичного відділення Хмельницької школи мистецтв «Райдуга».

Переглянути роботи юної художниці можна до 1 жовтня у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва (вулиця Соборна, 33).

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона