Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

У слові важать совість і любов

11 лютого в обласній бібліотеці для юнацтва презентували біобібліографічний покажчик «У слові важать совість і любов: Петро Маліш – журналіст, письменник, публіцист». Видання - результат копіткої роботи колективу юнацької бібліотеки, в якому зібрано і систематизовано матеріали, що вийшли з-під пера Петра Маліша впродовж його творчої кар’єри: окремі книги, статті в періодиці та збірниках, аналітика, рецензії .

Петро Маліш - голова Хмельницької обласної організації Спілки письменників України, лауреат багатьох премій: Всеукраїнської імені Якова Гальчевського «За подвижництво в державотворенні», регіональної «Скарби землі Болохівської», обласних - імені Т.Г.Шевченка та Дмитра Прилюка, Хмельницької міської ім. М.Орловського.

Презентацію в бібліотеці відвідали шанувальники творчості Петра Маліша, письменники, журналісти. З вітальним словом виступив Микола Васильович Панасюк - заступник начальника відділу Хмельницької обласної ради. Привітали колегу і колектив бібліотеки письменник Михайло Цимбалюк, художник Микола Шафінський. Піднесену атмосферу зустрічі підсилив виступ бандуристки – студентки музичного коледжу Богдани Іванкової.

Видання довідника приурочене до 40-річчя з часу заснування обласної організації Спілки письменників України і розраховане на вчителів, краєзнавців, студентів та старшокласників. Це вже десятий бібліографічний покажчик обласної бібліотеки для юнацтва з серії «Молоді про видатних людей краю». Зараз видання вже надійшло в книгозбірні області.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона