Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Мистецький квест для молоді.

24 лютого відділ мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва провів незвичайний та цікавий квест для учнів групи №15 ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» - «Дивовижні LOVE-STORY».

Учасники квесту сформували дві команди, які отримали завдання, розроблені бібліотекарями, що виступили в ролі мистецьких гідів, та мали знаходити підказки за різними маршрутами, в різних локаціях відділу мистецтв.

Початок квесту стартував від тематичної книжкової виставки «Закохані в мистецтві». На всіх зупинках маршруту учасники квесту виконували завдання: підбирали пари закоханих митців та їх муз. Своєрідним етапом інтригуючого дійства було завдання відшукати у відповідній книзі оригінальне освідчення Сальвадора Далі своїй обраниці Галі. А потім самі освідчувалися в коханні на імпровізованій бібліотечній «паризькій вулиці». Прочитали вислів про кохання за допомогою дзеркальця, склали серця з цукерок за допомогою о-хаси. Червона парасолька стала місцем-схованкою із завданням – скласти пазл відомої картини Деніеля Дель Орфано та, нарешті, спробували себе у якості художників: намалювали піском картину про кохання і заслужено отримали частування від «гідів»-бібліотекарів – солодощі з сюрпризами всередині - передбаченнями у коханні.

Квест пройшов цікаво,з гумором та видумками, дотепністю, кмітливістю та гарним настроєм. А головне – всі присутні відкрили для себе цікаві сторінки життя видатних діячів мистецтва і з задоволенням стали читачами нашої бібліотеки.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона