Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Тренінг з прав людини в Молодіжному центрі

Фахівці Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва Вікторія Задорожна, Галина Красномовець, Наталія Багрій відвідали тижневий семінар-тренінг про права людини «Знай та дій», організований Хмельницьким Молодіжним центром (керівник Владислав Гребенюк) для спеціалістів по роботі з молоддю.

Під час семінару-тренінгу учасники у форматі неформальної освіти керуючись "Компасом" від Ради Європи, активно та з користю опановували нові знання та навички, знайомились з базовими правами людини, та отримали основний інструментарій для роботи з молоддю у даній сфері.

Під час тренінгів підняли і болючу тему молоді – бідність. Це явище у нашому суспільстві, що порушує норми та права, розглянули з різних сторін, дякуючи соціологічному підходу до оцінки бідності, що презентував кандидат соціологічних наук Ковтун Олександр.

Активно працюючи з шкалою Богартуса, ближче познайомились з поняттями дискримінації та соціальної дистанції, а також обговорили питання дискримінації на робочому місці і як цього уникнути.

Цікавою та пізнавальною була лекція про маніпулювання молоддю та ознайомлення з «SWAT-аналізом», що дозволило розглянути роботу з молоддю під іншим кутом. Фахівці бібліотеки відзначають практичну користь від тренінгу та вдячні Владу Гребенюку, Світлані Барановій за цікаві та інформативні заняття.

Тренінгові сесії були наповнені інтерактивні вправами та іграми, що спрямовані на пізнання прав людини, згуртування групи та допомогли учасникам краще засвоїти нову інформацію. А вручення сертифікатів про закінчення тренінгового курсу стало заключним акордом наповненого креатином навчального тижня.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона