Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Хіт-парад наукових бестселерів

Наука поступово виходить із закритої спільноти вчених, із старовинних стін університетів у зовнішній світ до людей, які хочуть орієнтуватися у тому, як влаштований світ з сучасними дослідженнями, не заглиблюючись у хащі наукової термінології.

Одним із перших, хто зробив такий крок до масової аудиторії, був Стівен Гокінг. Але незабаром його справу підхопили колеги з інших галузей науки. Говорити просто про складне – це найвище мистецтво, особливо коли це намагаються зробити фахівці своєї справи.

Серед них – відомий популяризатор науки Яків Ісідорович Перельман, книгами якого зачитуються мільйони читачів в усіх куточках світу. Читачами цих книг були й такі світочі розуму, як А. Ейнштейн, Г. Велс, К. Ціолковський, С. Корольов.

Книги Я. І. Перельмана «Захоплююча алгебра», «Захоплююча геометрія», «Захоплююча фізика» (яка вперше вийшла в 1913 році) змінять ваші погляди на ці науки

У хіт-параді наукових бестселерів читальної зали обласної бібліотеки для юнацтва є ще багато чудових видань, з якими радимо познайомитись.

До уваги читачів книга Артура Бенджаміна «Магія математики», в якій автор надає своїм читачам ексклюзивний квиток за куліси, де розкриваються секрети магії математики.

«Крута математика», в якій наведені 50 прийомів для тих, хто хоче краще знати математику, не дасть різним підступним цифрам «роздробити» вам мозок.

А ще з книг Ніла Деграса, Стіва Гокінга, Крістофа Гальфара, Біла Брайсона ви дізнаєтесь багато цікавого про основні ідеї і відкриття, які складають сучасну картину всесвіту.

Бажаємо вам частіше звертатись до літератури, читання якої є по- справжньому захоплюючим!

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона