Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

З любов’ю до дітей

Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва підтримала акцію - конкурс «Дім для сироти», започатковану громадською організацією «Хмельниччина без сиріт». Тематична локація з яскравими будиночками, виготовленими небайдужими до проблем дітей-сиріт учасниками, розміщена у бібліотечній виставковій залі. Дві сотні теплих будиночків, змайстрованих з великою любов’ю дорослими та дітьми, цілими колективами та окремими молодими сім’ями, вражають своїми «архітектурними» формами, використанням різноманітних матеріалів, декорацією інтер’єрів та облаштуванням дитячих майданчиків. Будиночки з пряників, картону, текстилю, шоколадних цукерок та карамелі, сірників, сучасних матеріалів для творчості. Будинок-замок, будинок-квітка, будинок-планета, Будинок Щастя, великі та маленькі будиночки з підсвітками та таємними побажаннями для їх майбутніх мешканців – море фантазії та креативу! А ще – кожен будиночок – це частинка душі та тепла, це той подарунок, який дає дитині-сироті надію на люблячу родину та затишну домівку. Будиночки помандрують у будинки для дітей сиріт, будинки сімейного типу, де знайдуть своїх маленьких господарів.

За підсумками конкурсу кращими визнано роботи колективу Хмельницького дитячо-юнацького центру; колективу 2-А класу Хмельницької ЗОШ №21; колективу ДНЗ №45 "Ялинка"; родини Ящук Оксани та її діток; окремих учасників - Бень Максима; Табак Ангеліни; Рець Вікторії; Мисливської Анастасії; Бортняк Ольги.

Зараз в бібліотеці розпочалася щорічна благодійна акція "РІЗДВЯНЕ ДИВО" спільно з ГО «Хмельниччина без сиріт» по збору подарунків для дітей. Сподіваємось, що дива та подарунки від небайдужих людей напередодні Різдвяних та новорічних свят, порадують діток - сиріт та дітей з родин, що потрапили в складні життєві обставини. Акція триватиме до Різдва.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона