Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Творчий вечір Ірини Стасюк в бібліотеці.

Відділ мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва та ГО "Хранителі спадщини" під керівництвом Радимира Міляра об’єднує спільна місія - збереження історичних культурних надбань та національного мистецтва, художній розвиток особистості, підтримка молодіжних творчих ініціатив.

Нещодавно у мистецькій вітальні відбулась творча зустріч з талановитою молодою художницею, закоханою в поезію Іриною Стасюк. На виставковій локації було розміщено невелику експозицію живописних робіт, представлено збірки з її поезіями та численні нагороди. В основу творчого вечора Ірини Стасюк «Через терни до зірок» лягла тема духовного, героїчного шляху в творчості крізь терни, яка широко відображається авторкою в її живописі.

Допоміг розкритися художньому таланту Ірини, ініціював участь у творчих конкурсах, мистецьких фестивалях, арт-проектах її керівник і наставник Радимир Міляр. Ірина Стасюк може пишатися своїми досягненнями і численними перемогами — лауреат I ступеню Всеукраїнського дистанційного конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Битва жанрів ART» (картина «Едгар По»); диплом та медаль Гран Прі у 3-му Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Український Art Клондайк»; лауреат 1-ї премії у Всеукраїнському Багатожанровому Фестивалі-конкурсі мистецтв «Чарівний світ»; диплом I ступеня та медаль у II Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Мрій багато не буває» та інші.

Талановита мисткиня познайомила присутніх зі своєю колекцією художніх творів, коментуючи задум, зміст та історію їх створення. Молодій художниці близькі теми символізму і космізму в мистецтві, розкриває вона й античну тему в циклі картин «Уламки імперій». Дають поштовх для філософських роздумів картини «Вічність і тлін», «Новий виток», «Вітер гойдає прах». Органічно доповнила сприйняття представлених живописних полотен поезія, яка звучала у авторському виконанні.

У творчому вечорі взяли участь художник Радимир Міляр, музикант Тетяна Чигрин. Прийшли привітати з творчою подією Ірину Стасюк друзі, студійці та поціновувачі її таланту.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона