Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Сумуємо…

Сьогодні, на 97-му році життя перестало битися серце заслуженого працівника культури У країни, подвижника бібліотечної справи Хмельницької області, першого директора обласної бібліотеки для юнацтва

ДІНИ ТИМОФІЇВНИ ПОЧИНОК.

Діна Тимофіївна народилася 25 січня 1925 року в місті Боровичі Новгородської області (Росія). Пережила блокаду Ленінграда, а згодом разом з чоловіком Макаром Івановичем Починком переїхала жити в Україну. Після закінчення в 1952 році Кам’янець-Подільського культосвітнього технікуму працювала на різних посадах в бібліотеках Кам’янця-Подільського, Славути, Грицева, Волочиська, в Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей. З 16 березня 1977 року до 20 лютого 1985 року Д. Починок працювала директором новоствореної Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва. Тут сповна проявились її творчі та організаторські здібності - від спорудження приміщення бібліотеки, формування фондів, підбір і виховання кадрів - до пошуку нових форм роботи з юнацтвом. Завдяки подвижницькій праці Діни Тимофіївни, обласна бібліотека для юнацтва стала справжнім молодіжним інтелектуальним, освітнім та дозвіллєвим центром. Діна Тимофіївна брала активну участь в роботі обласної Ради ветеранів, створила та тривалий час очолювала клуб жінок-ветеранів Другої світової війни «Бойова подруга». Має нагороди та почесні звання: медаль «За оборону Ленінграда»(1944р.); звання «Відмінник Міністерства культури СРСР» (1968р.); звання «Заслужений працівник культури УРСР» (1968р.).

Колектив Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва глибоко сумує з приводу смерті свого першого директора та висловлює щирі співчуття родині та друзям покійної.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона