Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Виставка батику «ОРКЕСТР ПРИРОДИ"
відкрилась в обласній бібліотеці для юнацтва

У виставковій залі обласної бібліотеки для юнацтва відкрито персональну виставку робіт Галини Коновалової "Оркестр природи".

"Процес малювання приносить в мою душу світло, любов, рівновагу та злагоду. В цей важкий час хочу поділитись цими почуттями з оточуючими. Ми, люди, отримали при народженні цей чудовий дім - нашу планету, іншого в нас немає і тільки від нас залежить якими ми станемо і у що перетвориться наш дім", - з таким меседжем звертається автор чудових робіт до свого глядача.Улюбленим мотивом творчості Галини є тваринний світ і квіти, як давнє й прекрасне явище життя. Художник є своєрідним диригентом свого "Оркестру природи", який грає музику життя. Представлений творчий доробок радує цікавими живими образами тварин, прекрасними квітковими композиціями, виконаними автором в техніці гарячого батику і вільного розпису по шовку.

Милують око українські мальви, заворожують рослинні фантазії, приваблюють шовкові хризантеми і незвичайні сині тюльпани. Граціозні і вірні лелеки, розумна ворона, грайливі ведмежата, романтичне левеня, колоритні гуси, пухнасті і спритні білки, хоробрий хижак леопард і наші рідні синички - кожна тварина чи птах змальований з любов'ю і натхненням.

Вражає майстерність авторки робіт, її художнє самовираження. Вчителька фізики і математики, інженер-програміст, маючи від природи хист до малювання, лише в 53-річному віці Галина Степанівна почала професійно опановувати техніку батик. Хоча перші уроки малювання отримала від відомого хмельницького художника Миколи Мазура ще навчаючись в дитинстві в художній школі.

З творчим дебютом Галину Коновалову привітали її наставниця і вчитель Інна Сидорук, колеги по творчому цеху, рідні і близькі. Приємним сюрпризом став музичний дарунок від студентів Хмельницького музичного коледжу ім.В.Заремби Анастасії Полець та Анастасії Марченкової.

Бібліотека запрошує хмельничан і гостей міста долучитися до перегляду експозиції виставки "Оркестр природи" Галини Коновалової. Мистецтво лікує душі. Це зараз так необхідно всім.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона