Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Свіжий вітер мистецтв

Таку назву має виставка творчих робіт випускників Хмельницької спеціалізованої ЗОШ 27 ім. Д. Іваха, яка днями відкрилась в обласній бібліотеці для молоді . Це вже одинадцята виставка випускників цього навчального закладу в стінах молодіжної книгозбірні.

В експозиції виставки представлено 30 різножанрових робіт, виконаних в різних техніках - живопис олією та акрилом, стринг-арт, вибійка, вишивка бісером, роботи в змішаний техніках : поєднання квілінгу та імітації кракле, декоративного живопису та орнаментальної вишивки. Всі роботи дивують оригінальністю та високим художнім рівнем виконання.

В своїх роботах учні звернулись до болючої теми війни, екологічних проблем людства, власних емоцій, захоплень, до популярної теми аніме, інтерпретували засобами образотворчості улюблені фільми та прочитані книги, відтворили національні колорити. Яскравим акцентом виставки стали розписана парта за мотивами аніме-серіалу, еко- фотопроєкт, жіночий костюм "Сучасна амазонка".

На відкриття виставки завітали учні та педагоги навчального закладу, автори експонованих робіт, поціновувачі молодіжного мистецтва, музиканти.

Своїх обдарованих учнів та їх роботи представила вчитель, організатор виставкового проекту Марія Гальченко.

Відкрила виставку директор бібліотеки Вікторія Задорожна. Теплі слова привітань прозвучали від директора спеціалізованого навчального закладу П.П. Андрощука, заступника директора з виховної роботи Т.Я. Марчук. Своїми враженнями від робіт поділилась студентка ХНУ Яна Приступа.

Присутні мали змогу поспілкуватися з молодими авторами Дмитром Оляновським і Наталією Трибусовською. Музичні дарунки від тріо "Граємо мрію" у складі викладачів ХГПА та музичної школи 1 ім.М. Мозгового Катерини Івахової, Людмили Дацкової, Лариси Ушакової прикрасили творче молодіжне свято. Свій музичний дарунок подарував присутнім і юний художник Дмитро Оляновський.

Бібліотека запрошує всіх бажаючих познайомитися з прекрасними роботами творчої молоді . Виставка діятиме до 15 квітня.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона