Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Презентація книги І.Салій «Пух кульбаби»

Хмельницька обласна бібліотека для молоді в рамках XVIII обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині» провела презентації книг молодих письменників краю.

22 квітня відбулася презентація збірки творів Ірини Салій «Пух кульбаби». Це третя книга в творчому доробку авторки, в неї ввійшли поезії та кілька оповідань для дорослих і дітей. В книзі твори про війну, про свої родинні корені- бабусину хатину, де пройшло її дитинство, про любов до батьків і батьківську підтримку, про власний шлях в житті, а заключний розділ «Скочив зайчик у хатину» - віршики і оповідання для юного читача.

Презентацію організовано спільно з міською літературною спілкою Поділля, яка запросила Ірину до свого кола і допомагала з виходом книги.

Понад 60 шанувальників творчості Ірини Салій, які зібрались на презентацію, з задоволенням слухали у її виконанні твори з презентованого видання. Її щиро вітали друзі, знайомі, колеги. Серед них Валентина Олександрівна, шкільна вчителька Ірини з української мови та літератури. Свої авторські вірші прочитала юна поетка Софія Босенко, музичний дарунок прозвучав у виконанні гітариста Максима Паюка. Колеги по перу В. Олійник, М. Лисайчук, фахівці обласної бібліотеки для молоді долучились до численних вітань. Авторка подарувала книгу молодіжній книгозбірні, то ж всі бажаючі матимуть змогу познайомитись з її творчістю.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона