Один день бібліотеки:
40 нових читачів
450 відвідувань
35 нових надходжень
1300 книговидач
Про бібліотеку | Інформаційні ресурси | Колегам-професіоналам | Нова книга | Віртуальна довідка
 
 Електронний каталог
 Зведений каталог БХО
 Екологічний форум
 Наші спонсори
 Мистецька скарбниця
 До ювілею Т.Г.Шевченка

 
 Новини
 Виставки
 Конкурси
 Наша фотогалерея
 Зворотній зв'язок

Розпорядок роботи:
   Бібліотека працює щодня, крім суботи з 9 до 19 години. Неділя з 10 години. Останній день місяця санітарний.




mod sb vertikal
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

“Республіка Добра” дарує пісенне диво Україні

Їх називають “дітьми з обмеженими можливостями” - але в творчості їх можливості можуть бути безмежними. Творчість дає їм силу жити, змінює й дарує радість.

Відділ мистецтв бібліотеки допомагає реалізуватися в творчості молоді з особливими потребами. Хмельницькому товариству молодих інвалідів до вподоби творчі зустрічі, концертні програми в мистецькій залі бібліотеки, беручи участь в яких вони збагачуються духовно, набувають опори в житті, відчувають його сенс.

Молодих інвалідів в своєму прагненні до пісні, до поезії об'єднує музично-пісенний проект Олега Стадніка “Республіка Добра”. На концерті “Республіка Добра” дарує пісенне диво Україні”, влаштованому в бібліотеці, молоді таланти Марина Поліщук, Валерій Білоусов, Ольга Власюк, Володимир Чайковський демонстрували свою творчість, декламуючи вірші та виконуючи пісні.

Добром та любов'ю був сповнений виступ вокального дуету матері і доньки Валентини та Ірини Чекановських. Виконані ними пісні Олега Стадніка “Дві зорі земних — мати і донька” та “Ми бажаєм Вам добра” зворушили серця всіх присутніх.

Для людей з особливими потребами участь у таких творчих акціях — то не лише можливість показати свої таланти, а й можливість зібратись разом, поспілкуватись, відчути свою потрібність.

 

© 2024 Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва
тел. 65-85-16, 70-27-40,
e-mail: oub@ukr.net
Наша адреса: 29013,
м. Хмельницький, вул. Соборна,33
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона